ДЕТСКИ КЪТ ТАРЗАН

Детски кът "Тарзан"
Играй тук!

ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ В ДЕТСКИ КЪТ "ТАРЗАН"

Детският кът в Еко къмпинг "Черноморец" отвори врати през летен сезон 2021 г. Малките гости на къмпинга имат възможност да палуват и играят, наслаждавайки се на свободата и детството си.

Тарзан е оборудван с обезопасени катерушки и парзалки, където децата могат да се забавляват истински. Детския кът е в унисон с цялостната концепция на Еко Къмпинг "Черноморец". Естествените материали и пясъчната настилка доближават децата до игрите сред природата.Детски кът Тарзан в Къмпинг черноморец, гр. Черноморец

Еко къмпинг "Черноморец" е подходящо място за семейства с деца. При нас, най-малките ще се чувстват истински щастливи и ангажирани по цял ден с игри и забавления. Освен прекрасния залив, на който можете да плажувате с децата, те могат да се забавляват и запознават с нови приятели и гости на къмпинга.РОЖДЕН ДЕН В ДЕТСКИ КЪТ "ТАРЗАН"


В детски кът "Тарзан" Вашето дете може да отпразнува и своя незабравим рожден ден с много приятели и щури игри! Специално за Вас можем да подготвим кетъринг, напитки, декорация и специална, развлекателна програма. Цените са по договаряне въз основа на броя деца и желаното от Вас меню.
Телефон за информация и резервации за рождени дни: 0896 763 321


РЕЗЕРВИРАЙ МЯСТО В КЪМПИНГА