ЙОГА

Йога в Къмпинг Черноморец


Тренирай тук!

ЙОГА В КЪМПИНГ ЧЕРНОМОРЕЦ С ДЖЕЙСЪН АНДЕРСЪН!

Джейсън Андерсън е професионален йога инструктор, пребиваващ в Созопол, България. Преподава изкуството на йога повече от десетилетие. Преди да преоткрие йога се занимава професионално с баскетбол (дивизия 1А) на територията на Европа и Южна Америка.

Дългогодишният му опит включва 300 часов трейнинг по Прана Флоу йога с Шива Рей, сертификат за 500 ERYT (Experience Registered Yoga Teacher), участия в йога фестивали по цял свят, ритрийти, уъркшопове, публични и индивидуални класове със световно известни личности като Нина Добрев, Иън Сомърхолдър, Колин Фарел, Джулиан Хоу и Дерек Хоу!

Познанията и изграденият му личен подход правят класовете му достъпни както за начинаещи, така и за хора занимаващи се вече с йога.


ВИНЯСА ФЛОУВиняса флоу е динамичен стил йога, фокусиран върху активиране и балансиране на праничния поток в тялото. Характерно при него е постигането на синхрон между дъха и движенията. Овладяването на дъха е трансформираща сила, която се проявява във всеки аспект на живота и ежедневието ни. Често определян като медитация в движение, при този стил йога се изпълняват поредица от асани, преливащи една в друга. Практиката помага за изчистване, раздвижване и огъвкавяване на цялото тяло, но същевременно работи и за изграждане на сила.


Редовната практика има следните ползи:
* събужда виталността на тялото
* изгражда сила на всички нива
* освобождава тялото от токсини, има силен детоксикиращ ефект
* повишава концентрацията на ума
* подобрява функциите на хормоналната система
* повишава имунитета на организма
* заздравява и подобрява подвижността на ставите
* подобрява кръвообращението и храносмилането
* повишава устойчивостта на организма към умора, тревоги и депресии
* и много другиГРАФИКВиняса Флоу
- Понеделник - 9:00 ч.
- Сряда - 9:00 ч.
- Петък - 9:00 ч.
- Събота - 9:00 ч.
- Неделя - 9:00 ч.


- Инструктор - Джейсън Андерсън
- Продължителност - 60 минути
- Местоположение – Йога шатра
- Цена за групова тренировка - 20лв/човек
- Цена за индивидулана тренировка – 65 лв/човек


Телефон за записване : 0887184041

Йога за децаЙога за деца е практика, която дарява децата със спокоен и уравновесен ум, здрави, енергични и гъвкави тела. Тя учи на отговорност и дисциплина към себе си и околните. Йогата за деца е специално разработена програма от забавни образователни игри, упражнения и дихателни практики, насочена към деца от различни възрасти и с различни възможности. Йога за деца е интерактивен процес, в който децата научават ползите под формата на игра.
- Петък - 18:00 ч.
- Неделя - 18:00 ч.


- Инструктор - Адлин Андерсън
- Продължителност - 45 минути
- Местоположение – Йога шатра
- Цена: 15 лвЗумба за децаЗумба за деца (Zumba® Kids) е програма за малките фенове на Зумба Фитнес (Zumba fitness).Неуспоримо е, че това е една от най-успешните детски програми създавани някога. Тя е лесна и изключително забавна за децата. Основна цел на програмата е да направи децата по-здрави докато те се забавляват и слушат любимата си музика.


Zumba Kids се отличава от другите танцови занимания с безпрецедентната музикална, палитра от стилове и ритми от цял свят комбинирани в общо звучене. Тя е изключително динамична и същевременно забавна. Това дава възможност на децата, да танцуват, скачат, импровизират, пеят, да играят различни динамични игри и е идеалната рецепта за фитнес забавление.
- Сряда - 18:00 ч.
- Събота - 18:00 ч.


- Инструктор - Адлин Андерсън
- Продължителност - 45 минути
- Местоположение – Детски кът
- Цена: 15 лв


Телефон за записване : 0887184041


ЙОГА С ДЖЕЙСЪН АНДЕРСЪН

Йога инструктор в Къмпинг Черноморец