Изберете къмпинг за своята лятна ваканция
Къмпингуването става все по-популярно в България. Една от причините за това все повече хора да предпочитат почивката сред природата са все по-хубавите къмпинги, които се появяват в страната. Ако искате да опитате от удоволствието на къмпингуването, можете да го направите в предпочитан от Вас географски район, защото къмпинги в България има край морето, в планините, край езера, реки и долини.

Въпреки, че много хора си мислят, че къмпингуването е свързано с редица неудобства и липса на елементарни условия, съвременната реалност не е такава. Модерните каравани и кемпери, разполагат с всичко, от което можете да се нуждаете - баня и тоалетна, оборудвана кухня, спални помещения, удобни дневни с телевизори, климатици и още много екстри. Дори да не разполагате със собствена каравана, много от къмпингите отдават каравани под наем. В този случай разбира се, цената за нощувка е по-висока, защото не само наемате къмпинг мястото, но и самата каравана, в която отсядате.

Някои от къмпингите в страната се отличават с благоустройството на самия терен. Един такъв пример е открития през 2020 година Еко Къмпинг Черноморец, намиращ се непосредствено до гр. Черноморец ( южно Черноморие ). Къмпинга предлага редица удобства на своите посетители - ресторанти с различна кухня, плажен бар, супермаркет, зона за игра за деца, wifi мрежа, spa процедури и масажи, йога часове на плажа и още много … Къмпингът вече не е просто едно красиво място сред природат, където трябва да живеете подобно на Робинзон Крузо. Тъкмо обратното, къмпинги като този в Черноморец отлично съчетават нуждата от почивка, но и комфорт и удобства. Благоустрояването на къмпинга дава възможност на всеки да отпочива на плажа, да се разходи сред прохладната близка гора, но и да се наслади на прекрасни ястия в удобството на морските ресторанти Тюркоаз и ресторант Simple Beach.


Кои са най-красивите къмпинги по Черноморието?


Безспорно къмпингуването е най-приятно през лятото. По цялото протежение на нашето Черноморие можете да откриете красиви, китни къмпинги, които ще Ви предложат различни удобства и възможности за почивка. Направихме проучване и разгледахме всички известни къмпинги, като започнем от северното Черноморие и стигнем до най-южните точки на нашето крайбрежие. Безспорно един къмпинг се откроява със своето благоустройство и предлаганите удобства. Къмпинг Черноморец е устроен като малък оазис за почиващите. Ще видите красиви, облагородени алеи, декоративни делви, прекрасно осветление през нощта, което прави атмосферата красива и приятна за разходки и отдих. В къмпинга има всичко, от което можете да се нуждаете през почивката си - супермаркет за стоки и храни от първа необходимост, ресторанти, когато решите да се поглезите, детски кът Тарзан, където малките могат да се катерят и палуват необезпокоявани от никого, паркинг с навес за личните автомобили на гостите и още много други. Най-голямото предимство на къмпинга е, че той се намира в самостоятелен малък залив до гр. Черноморец. За да стигнете до плажа и да се настаните удобно е необходимо само да излезете от караваната си и да се спуснете по алеята на къмпинга, която ще Ви отведе директно до топлия, златен пясък на плажа.


Особено красиво място в къмпинга е и специално изграденото огнище на плажа, където както през деня, така и през нощта можете да се насладите на огъня, да печете marshmallow бонбони, да пиете вино и да се насладите на звездното небе и шума на вълните.
Вижте възможностите за резервация на къмпинг място в Еко Къмпинг Черноморец за предстоящия летен сезон!

КЪМПИНГ МЕСТА