ПЛАЖНА ЗОНА В КЪМПИНГ ЧЕРНОМОРЕЦ

Плажна Зона в Еко Къмпинг Черноморец
Релакс тук!

Ела на релакс и плаж в еко къмпинг Черноморец!

Плажната зона на еко къмпинг Черноморец се намира в залива, непосредствено пред къмпинга. В зоната са обособени удобни кътове с шатри, шезлонги и чадъри.

Всеки летуващ в къмпинга или гост, решил да ни посети, може да се наслади на прекрасната, бистра вода в залива и да се разхлади по време на горещите летни дни.

Плажна зона в Къмпинг черноморец, гр. Черноморец

Ако сте решили да плажувате в Еко Къмпинг Черноморец и да се любувате на летните емоции в къмпинга, не пропускайте да си направите и резервация за плажа. Плажната зона на залива през активния сезон е натоварена, затова горещо Ви препоръчваме да ни се обадите предварително по телефона, за да запазим шезлонги, чадъри или шатра за Вас. Телефон за резервации: 0882 005 454


РЕЗЕРВИРАЙ МЯСТО В КЪМПИНГА

Сезон 2022

Плажът на Къмпинг Черноморец е удостоен с
BlueFlag (Син Флаг).

Менжународната оценка за 2022 година имаше за цел да открие плажовете от цял свят, които са успели да съхранят естествената природа и успешно да я съчетаят с модерни удобства и комфорт. Нашият плаж е единият от общо три плажа, отличени в категория “Climate Change Education and Climate Change Action”. Водата и пясъкът на къмпинг Черноморец са чисти, полагат се специални грижи за запазването на всички биологични видове, плажът е естествен, екологичен и безопасен. Това е перфектното място за Вашата незабравима почивка! Очакваме Ви!

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

плаж черноморец удостоен със син флаг - blueflag
плаж черноморец удостоен със син флаг - blueflag