КЪМПИНГ ЗА КАРАВАНИ КРАЙ МОРЕТО

Къмпингите за каравани край морето са новият хит сред туристите през последните години. Ковид допринесе за това хората да търсят възможности за почивка далеч от претъпканите хотели. Посещението на къмпинг с каравани е една чудесна възможност, която отговаря на всички изисквания за разпускаща почивка сред природата!

Какво предлага къмпинг Черноморец на своите гости? Много хора свързват къмпингуването с почивка, която не предлага всички екстри и удобства! Къмпинг Черноморец промени това през 2020 година. Новият къмпинг е изграден с изключително внимание към всеки детайл. Къмпинг зоните са обградени от красиви, бели алеи. В къмпинга ще намерите всичко необходимо за своята почивка - от ресторанти, където да вечеряте, любувайки се на залезите, до киносалон под звездите и spa масаж на плажа.

Ако разполагате със своя каравана или каравана, която сте взели под наем, то спокойно можете да резервирате място в къмпинг Черноморец! Къмпингът е разположен на брега на красив, малък залив, който ви гарантира уединение и спокойствие. Къмпинга за каравани е обграден от гориста местност, осигуряваща прохладна сянка в горещите, летни дни.

Къмпингуването днес може да бъде приятно и интересно както за малки, така и за големи. Не пропускайте възможността да прекарате едно незабравимо лято със семейството и приятелите си!

Удобствата, от които можете да се възползвате в къмпинг Черноморец ще направят почивката ви незабравима!Къмпинг за каравани край моретоIва ЛИНИЯ


Най-близо до плажа
Парцели ~ 80 м² / ~ 100 м²
Първа линия включва места за каравани, разположени най-близо до плажа.


РЕЗЕРВИРАЙ ТУК >

IIра ЛИНИЯ


Най-добра панорама
Парцели ~ 70 м² / ~ 100 м²
Втора линия включва места за каравани с панорама към целия залив.


РЕЗЕРВИРАЙ ТУК >

IIIта ЛИНИЯ


Обширна площ
Парцели ~ 80 м² / ~ 100 м²
Трета линия разполага с за каравани и обширна площ.


РЕЗЕРВИРАЙ ТУК >