ЗАЩО КЪМПИНГ ЧЕРНОМОРЕЦ Е ПРЕДПОЧИТАНО МЯСТО ЗА ЛЯТНА ПОЧИВКА НА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ?

Все повече българи предпочитат нашето черноморие за своята лятна почивка. Една от предпоставките за избора на почивка в България е голямото разнообразие от видове ваканционни селища, големи и малки хотели, къмпинги и комплекси. Къмпинг ЧЕРНОМОРЕЦ е една от най-новите възможности, която имате за почивка. Перфектното разположение на къмпинга Ви позволява да се насладите на усамотение и спокойствие, без да се налага да прекарате дълги часове пътувайки до далечна дестинация.

Новооткритият еко къмпинг ЧЕРНОМОРЕЦ се намира в южната част на Българското Черноморие - разположен в залива на плаж “Къмпинг Черноморец” и в близост до град Черноморец. Само на разстояние от 20 км се намира перлата на българското черноморие - гр. Бургас и гр. Созопол.

Защо нашият къмпинг е най-добрият избор за Вас, ако Вие сте страстен любител на къмпингуването?

Къмпинг ЧЕРНОМОРЕЦ отваря врати за своя пръв сезон през м.Юни 2020 г. Цялата къмпинг зона е изградена с цел максимално спокойствие и удовлетворение на всички гости и отговаря на последните тенденции в изграждането на комплекси от този тип.

На разположение на всички къмпингуващи, избрали Българското Черноморие и нашия къмпинг, предлагаме достъп до плажа на красивия залив “Черноморец”. От тук можете да се насладите на прекрасна гледка към един от малкото острови в Черно море - Св. Иван. Изборът на къмпинг ваканция ще Ви даде възможност да почивате активно, без да се притеснявате от голямо струпване на хора, в сравнение с почивката, която бихте имали ако изберете да отседнете в хотелски комплекс. Освен близостта на лазурния бряг и чистия плаж, къмпинг ЧЕРНОМОРЕЦ Ви дава възможност да се наслаждавате и на горската прохлада. Естествената сянка е едно от уникалните предимства на къмпинг Черноморец.

Ако вече си представяте колко релаксиращо и зареждащо може да бъде Вашето лято, ако изберете да къмпингувате при нас, не се колебайте да ни пишете, за да Ви дадем допълнителна информация относно възможността да резервирате своето място в Еко Къмпинг ЧЕРНОМОРЕЦ!
Iва ЛИНИЯ


Най-близо до плажа
Парцели ~ 80 м² / ~ 100 м²
Първа линия включва места за каравани, разположени най-близо до плажа.


РЕЗЕРВИРАЙ ТУК >

IIра ЛИНИЯ


Най-добра панорама
Парцели ~ 70 м² / ~ 100 м²
Втора линия включва места за каравани с панорама към целия залив.


РЕЗЕРВИРАЙ ТУК >

IIIта ЛИНИЯ


Обширна площ
Парцели ~ 80 м² / ~ 100 м²
Трета линия разполага с за каравани и обширна площ.


РЕЗЕРВИРАЙ ТУК >