Искате ли да сте на най-горещото място през летния сезон - Еко Къмпинг Черноморец?


Еко Къмпинг Черноморец е един от хитовите летни обекти на Българското Черноморие през последните две години. Ако планирате почивка в луксозен летен къмпинг като нашия, имайте предвид, че трябва да направите своята резервация доста по-рано, тъй като местата са ограничени и се заемат бързо и дългосрочно!

Към настоящия сезон разполагаме само с места за каравани, които се наемат за целия сезон. Ако искате да заемете къмпинг място, можете да направите запитване за резервация от тук: РЕЗЕРВАЦИЯ. След като направите запитване, очаквайте, наш колега ще се свърже с Вас за допълнителна информация. Резервацията е реализирана след сключване на договор за наемане на къмпинг място и плащане на резервацията.

През предстоящия сезон можете да очаквате нови изненади от нас в къмпинга. Предстои създаването на мобилни къщи в Еко Къмпинг Черноморец, които също ще могат да се наемат за цял сезон.

Ако не сте гости на къмпинга, също можете да се насладите на прекрасната обстановка. Можете да посетите:
- Плажа на къмпинга - www.chernomorets.eu/plajna-zona-chernomorets.html
- Ресторант Bodrum - www.chernomorets.eu/restorant-bodrum.html
- Ресторант Simple Beach - www.chernomorets.eu/restorant-simple-beach.html
- Boho Bar Смокиня - www.chernomorets.eu/boho-bar-smokinia.html


Моля, направете предварителни резервации! В посочените страници ще намерите актуалните телефони на всеки от обектите! Гарантирайте си място, тъй като през активния сезон, къмпинга е много натоварен!

Желаем Ви прекрасно прекарване в Еко Къмпинг Черноморец.