ВСЕКИ ДЕН В КЪМПИНГ ЧЕРНОМОРЕЦ Е СЪВЪРШЕН

Създадохме Къмпинг Черноморец с цел да предоставим възможност за почивка, близо до природата. Искаме да възродим удоволствието от почивка на море в България, като съчетаваме прекрасната ни природа, с нова, модерна къмпинг база, отговаряща на съвременните очаквания. Къмпинг Черноморец е прекрасно място за почивка на море в България, което отвори врати през летния сезон на 2020 година.

Ако досега не сте къмпингували и искате да знаете повече за този любим на мнозина начин за почивка, ние ще ви разкажем за един типичен ден в Къмпинг Черноморец.

Събуждате се сред тишината на близката гора и омайващия шум на морето. Часът е без значение, защото целият ден е Ваш. В удобството на собствената си каравана можете да се насладите на спокойната утрин. Рано сутрин, морето е наситено с полезни йодни пари. Ако сте любители на ароматното кафе, можете да се насладите на вкуса му на терасата на Simple Beach. Ресторантът се намира на самия пясък. Поръчайте полезна и вкусна закуска и планирайте приятните емоции през деня.

Вие вече сте на плажа. Къмпинга е разположен в красив, малък залив до гр. Черноморец. Удобни и луксозни шезлонги и шатри ви очакват на самия плаж. Насладата на прохладното море е еднакво безценна за малки и големи! Вие избирате какъв да бъде деня ви - спокоен и лежерен или изпълнен с активности?! Можете да карате кану или сърф. Да се разходите сред прохладната гора, която огражда къмпинга, да плувате, да се насладите на релаксиращ масаж от опитните масажисти със златни ръце от “VICTORIA SPA”.

Дойде време за вкусен обяд и отново имате богат избор от възможности. Искате да си приготвите нещо сами? Можете! На ваше разположение е и новия турски ресторант “Bodrum”, който отваря врати през летен сезон 2021. А, може би ви се хапва пица? Имате я, защото в къмпинга предлагаме вкусна пица на пещ.


Отново време само за вас, за семейството, децата и приятелите! Време е и за прохладен коктейл край плажа! Нашият плажен бар е на крачка от Вас! На територията на морския къмпинг ще намерите единствено по рода си лятно кино! Вечерите с прожекции под откритото небе са незабравими! Подготвили сме прожекции, които да привлекат интереса на малки и големи!

Децата са истински щастливци, защото за тях сме построили специален кът “Тарзан”, където да се катерят, люлеят, скачат и смеят! :)

Почивка, тишина, слънчеви лъчи и комфорт! Време е да отмиете солената вода и да се приготвите за една нощ, не по-малко приятна и пленителна от отминаващия ден!

Хора, облечени в леки, цветни и ефирни дрехи се разхождат по красивите алеи на къмпинга. Скоро ще можете да се насладите на красивия залез на слънцето. Време е за вечеря!
В къмпинга можете да се насладите на различни видове кухня. Предлагаме разнообразие от вкусна, морска храна, пица, паста, ориенталски деликатеси в нашия турски ресторант, много вкусно суши в нашия суши бар и още …

След вкусната вечеря, приятните разговори и хладния морски бриз можете да се отпуснете край огъня на плажа. Всички сме гледали филми, в които край огъня е приятно, романтично и забавно! Така е и тук!

Ако тази лятна приказка ви харесва, не пропускайте да направите резервация в Къмпинг Черноморец!
Iва ЛИНИЯ


Най-близо до плажа
Парцели ~ 80 м² / ~ 100 м²
Първа линия включва места за каравани, разположени най-близо до плажа.


РЕЗЕРВИРАЙ ТУК >

IIра ЛИНИЯ


Най-добра панорама
Парцели ~ 70 м² / ~ 100 м²
Втора линия включва места за каравани с панорама към целия залив.


РЕЗЕРВИРАЙ ТУК >

IIIта ЛИНИЯ


Обширна площ
Парцели ~ 80 м² / ~ 100 м²
Трета линия разполага с за каравани и обширна площ.


РЕЗЕРВИРАЙ ТУК >